Acne behandeling

 

Met een steriel naaldje worden de plekjes aangeprikt en op een bepaalde manier uitgedrukt met als doel ontstekingen te voorkomen, te verminderen en littekenvorming te voorkomen.

Peelingen

 

Er kunnen verschillende peelingen worden ingezet. De huid schilfert af en vernieuwt. Het huidoppervlak wordt egaler en littekens worden verminderd. Het resultaat is een huid die gladder, steviger en fijner is en frisser oogt. Peelingen zijn geschikt voor de acne huid en onregelmatigheden van de huid. De onzuiverheden zullen verminderen. Oude of beschadigde huidcellen worden verwijderd.

Camouflage

Met camouflageproducten die geschikt zijn voor de acne huid kan de aandoening minder zichtbaar worden gemaakt. De huidtherapeut leert u aan hoe u de medische camouflage op de juiste manier moet aanbrengen en eraf halen. De producten zijn veegvast en waterbestendig.

Bekijk hieronder of u in aanmerking komt voor een vergoeding voor acnetherapie en de prijzen

Microdermbrasie

Microdermabrasie is een behandeling die de huidstructuur verbetert. Met een diamantkop wordt de bovenste huidlaag bestaande uit dode en oude huidcellen verwijdert. De huid die daaronder tevoorschijn komt is zacht, glad en gezond. Daarnaast stimuleert een gecontroleerd vacuüm de productie van collageen, waardoor de huid van binnenuit steviger wordt en zich makkelijker zal herstellen.​​​​​​​​​​​

 

 

 

 

Micro-needling

Bij micro-needling therapie worden er kleine gaatjes in de huid gemaakt. Hierdoor komt het natuurlijke wondgenezingsproces op gang. Het is een effectieve manier om de huid te vernieuwen en te verfraaien.

 

 

 

 

 

Huidverzorging


Naast de behandeling is het noodzakelijk dat u thuis ook uw huid goed verzorgd. U krijgt tips mee om uw huid te verzorgen en een persoonlijk advies voor huidverzorgingsproducten. 

Laser

Bij hidradenitis suppurativa kan er naast een reinigende behandeling of een behandeling met peelings gekozen worden het gebied zoveel mogelijk haar vrij te maken door middel van laserontharen.

Voor en na

Zie de voor en na foto's hieronder om resultaten te zien van de behandeling van acne en acnelittekens die in deze praktijk zijn behaald.

De behandeling bestond uit 7 keer een peelingbehandeling inclusief dieptereiniging en vervolgens 2 microdermabrasie behandelingen

© 2018 by Huidtherapie Noord

  • LinkedIn Social Icon
  • White Facebook Icon