top of page
_MG_5746.JPG

Microdermabrasie

Microdermabrasie is een behandeling die de huidstructuur verbetert. Met een diamantkop wordt de bovenste huidlaag bestaande uit dode en oude huidcellen verwijderd. De huid die daaronder tevoorschijn komt is zachter, gladder, egaler en gezonder. Daarnaast stimuleert een gecontroleerd vacuüm de productie van collageen en elastine waardoor de huid van binnenuit steviger wordt en zich makkelijker zal herstellen.​​​​​​​​​​​​

43.png

Thuisproducten

Met verschillende hoogwaardige producten die u thuis kan gebruiken kunt u uw huid in goede conditie houden en rimpeltjes en vlekjes verminderen. Samen met de huidtherapeut kunt u kijken wat het meest bij u past. Zo zijn er mogelijkheden met producten met hoge werkzame ingrediënten waar u een schema en aanwijzingen bij meekrijgt. 

WhatsApp Image 2019-06-04 at 18.04.42.jp

Beauty lift massage

Door middel van massagetechnieken zoals bindweefselmassage i.c.m. bepaalde apparatuur 

kunt u huidverbetering krijgen. 

Deze behandeling is effectief tegen rimpeltjes en het verstevigt de huid. Naarmate de huid ouder wordt, wordt er minder collageen en elastine aangemaakt. De huid wordt daardoor minder elastisch, slapper en er vormen zich rimpels. Beauty lift massage prikkelt het onderhuidse bindweefsel. De massage wordt manueel uitgevoerd i.c.m. apparatuur.
 

20.png

Microneedling

Bij microneedling middels de dermapen worden er kleine gaatjes in de huid gemaakt. Hierdoor komt het natuurlijke wondgenezingsproces op gang. Het is een effectieve manier om de huid te vernieuwen en te verfraaien. De behandeling werkt goed tegen huidveroudering aangezien het de collageen en elastineproductie aanzet. Onregelmatigheden worden gladder, de huid lijkt weer jonger en de huid wordt steviger. 

22.png

Peelings

In de praktijk worden verschillende peelings gebruikt die pigmentvlekken kunnen verminderen, lijntjes kunnen vervagen en de huid een boost kunnen geven zodat het er weer stralender, gezonder en jonger uit ziet.  

3.png

Combinatie

behandelingen

Door middel van verschillende behandelingen kunt u soms een sterker effect verkrijgen. Dit kunnen, afhankelijk van uw huidconditie verschillende behandelingen tijdens één consult zijn of elke keer een andere behandeling. 

Een voorbeeld van een combinatiebehandeling tijdens één consult zijn microdermabrasie + een peeling.

Maak een afspraak voor Stadskanaal, Assen of Groningen

Thanks! Message sent.

bottom of page