top of page

Privacyverklaring

 

Privacyverklaring persoonsgegevens die worden verwerkt

Huidtherapie Noord kan persoons- en medische gegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Huidtherapie Noord en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Huidtherapie Noord verstrekt. 

Huidtherapie Noord kan de volgende persoonsgegevens verwerken: 

  • Uw voor- en achternaam

  • Uw adresgegevens

  • Uw telefoonnummer

  • Uw e-mailadres

  • Uw IP-adres

  • Uw medische gegevens.

 

Waarom Huidtherapie Noord gegevens nodig heeft

Huidtherapie Noord verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden. 

Daarnaast kan Huidtherapie Noord uw persoons- en medische gegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u overeengekomen behandelplan, bestaande uit huidtherapeutische dienstverlening. 

Bewaartermijn

Huidtherapie Noord bewaart uw persoons- en medische gegevens. Wij zijn wettelijk (WBGO) verplicht uw dossier 15 jaar te bewaren.

Delen met anderen

Huidtherapie Noord verstrekt uw persoons- en medische gegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van huidtherapeutische zorg, het opleiden van stagiaires, declaraties, machtigingaanvragen of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. 

In kaart brengen website bezoek

Op de website van Huidtherapie Noord worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. www.huidtherapienoord.nl

Huidtherapie Noord gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Google analytics                                                                     

Huidtherapie Noord maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Huidtherapie Noord bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.

De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan. 

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan Huidtherapie Noord te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. 

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Huidtherapie Noord heeft hier geen invloed op. 

Huidtherapie Noord heeft Google geen toestemming gegeven om via Huidtherapie Noord verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten. 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen                           

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@huidtherapienoord.nl

Huidtherapie Noord zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

 

Beveiligen

Huidtherapie Noord neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van huidtherapie Noord maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door huidtherapie Noord verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met huidtherapie Noord op via info@huidtherapienoord.nl

 

Huidtherapie Noord is als volgt te bereiken: 

Adres:

Praktijk huidtherapie Stadskanaal                           

Navolaan 32

9501 VJ Stadskanaal


locatie Assen:            

Stationsstraat 38

Assen

Mob: 0614424391

Fax: 0599-650938

Website : www.huidtherapienoord.nl

E-mail : info@huidtherapienoord.nl  

 

 

bottom of page