top of page
_MG_5756.JPG

Camouflagetherapie
Met camouflagetherapie wordt de vlek minder opvallend gemaakt. De huidtherapeut leert u aan hoe u de medische camouflage op de juiste manier moet aanbrengen en eraf halen. De producten kunnen met een speciaal middel niet afgeven en zijn waterbestendig.

 

_MG_5746.JPG

Elektrisch coagulatie

Met elektrische coagulatie wordt er stroom gegeven via een naaldje. De vaatjes worden hierdoor dichtgebrand.

Coagulatie is een vrij intensieve behandeling en het kan gevoelig zijn. De aandoening, bijvoorbeeld een bloedvaatje wordt aangeraakt met een fijn naaldje terwijl er een elektrisch stroompje wordt gegeven. Het is een veilige methode, waarbij geen littekenvorming optreedt. Het resultaat is blijvend, desalniettemin is het mogelijk dat er op den duur bijvoorbeeld weer nieuwe bloedvaatjes ontstaan.

Afhankelijk van het soort huidprobleem heeft u één of meerdere behandelingen nodig. De huidtherapeut zal dit met u bespreken. Couperose, spider naevi, steelwratjes, gerstekorrels, verwijde haarvaatjes, etc. kunnen worden behandeld met elektrische coagulatie. 

Huidverzorging


Naast de behandeling is het noodzakelijk dat u thuis ook uw huid goed verzorgd. U krijgt tips mee om uw huid te verzorgen en een persoonlijk advies voor huidverzorgingsproducten. 

bottom of page