De praktijk

In Stadskanaal bevindt de praktijk van Huidtherapie Noord zich aan Navolaan 32, op de begane grond van sportcentrum Bruinsma. In Assen is de praktijk van Huidtherapie Noord gevestigd in het medisch centrum Assen aan de stationsstraat 38. Er is gratis parkeergelegenheid.
 

Locatie Stadskanaal

In Stadskanaal kunt u binnenkomen via de hoofdingang van het sportcentrum (rechter zijde van het gebouw, gezien van de weg zijde) en plaatsnemen in de wachtruimte. U wordt opgeroepen wanneer u aan de beurt bent. Let op: uw navigatie zal u waarschijnlijk naar de andere kant van de navolaan brengen. Het gebouw staat echter in de straat van de MC Donalds, Praxis, Leenbakker etc. Het is gevestigd tussen de straten Amerikalaan en Dargveen. U kunt ook de straat dargveen invullen (zonder huisnummer of een willekeurig, als u hier langs rijdt ziet u het grote witte gebouw) Stadskanaal ligt vlakbij Ter Apel, Gieten, Buinen, Gasselte, Borger, Exloo, Musselkanaal, Slochteren, Eerste en Tweede exloërmond, Veendam, Wildervank en Winschoten.

Locatie Assen

De locatie in Assen is gevestigd op de eerste etage van het Medisch centrum Assen. Dit is vrijwel tegenover het station en is hetzelfde gebouw waarin het UWV is gevestigd. Op de eerste etage kunt u plaatsnemen in de grote gemeenschappelijke wachtruimte waar de huisartsenpraktijk ook is gevestigd.

 

Locatie Groningen

Het is ook mogelijk om een afspraak te maken voor de locatie Groningen stad voor de behandeling van acne, rosacea, laserontharen of voor een orthomoleculair consult. Ook hier kan u gratis parkeren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Openingstijden

Er wordt uitsluitend gewerkt op afspraak. U kunt een afspraak maken op onderstaande openingstijden. Buiten deze tijden kan het wellicht na overleg.

Maandag 9:00 - 17:00 uur 

Dinsdag 9:00 - 17:00 uur

Woensdag 9:00 - 17:00 uur

Donderdag 9:00 - 17:00 uur

Vrijdag 9:00 - 17:00 uur

Samenwerking specialisten

Er wordt nauw samengewerkt met de betreffende specialisten van de polikliniek dermatologie en chirurgie/mammapoli in de ziekenhuizen.

Kwaliteit

Praktijk huidtherapie is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en geregistreerd in het kwaliteitsregister paramedici (zie foto). De titel huidtherapeut is een beschermde titel, vastgelegd in de Wet BIG (artikel 34) en zijn HBO gediplomeerd. In deze wet zijn regels vastgelegd voor de zorgverlening en beoogt kwaliteitsbevordering van de beroepsuitoefening en patiënten bescherming. De deskundigheid omvat het op verwijzen van een arts of specialist behandelen van een breed scala aan huidaandoeningen.

Zorgverzekeringen

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeringen.

Bereikbaarheid

In verband met werkzaamheden zijn wij niet altijd in de gelegenheid de telefoon op te nemen. In dit geval zult u altijd z.s.m. terug worden gebeld wanneer u uw naam en telefoonnummer inspreekt op de voicemail. Ook zijn wij via de mail goed bereikbaar en WhatsApp.

© 2018 by Huidtherapie Noord

  • LinkedIn Social Icon
  • White Facebook Icon