De praktijk

Vergroot de foto

In Stadskanaal bevindt de praktijk van Huidtherapie Noord zich aan Navolaan 32, op de begane grond van sportcentrum Bruinsma. In Assen is de praktijk van Huidtherapie Noord gevestigd op stationsstraat 38. Er is voldoende en gratis parkeergelegenheid.

 

Locatie Stadskanaal

In Stadskanaal kunt u binnenkomen via de hoofdingang van het sportcentrum (rechter zijde van het gebouw, gezien van de weg zijde) en plaatsnemen in de wachtruimte. U wordt opgeroepen wanneer u aan de beurt bent. Let op: uw navigatie zal u waarschijnlijk naar de andere kant van de navolaan brengen. Het gebouw staat echter in de straat van de MC Donalds, Praxis, Leenbakker etc. Het is gevestigd tussen de straten Amerikalaan en Dargveen. U kunt ook de straat dargveen invullen (zonder huisnummer of een willekeurig, als u hier langs rijdt ziet u het grote witte gebouw) Stadskanaal ligt vlakbij Ter Apel, Gieten, Buinen, Gasselte, Borger, Exloo, Musselkanaal, Eerste en Tweede exloérmond, Veendam, Wildervank en Winschoten.

Locatie Assen

De praktijk bevindt zich op de eerste verdieping in het medisch centrum in Assen waar ook huisartsenpraktijk Overcingel is gevestigd. U kan wanneer u een afspraak heeft plaats nemen in de grote gemeenschappelijk wachtkamer. 

Openingstijden

Er wordt uitsluitend gewerkt op afspraak. U kunt een afspraak maken op onderstaande openingstijden. Buiten deze tijden kan het ook eventueel na overleg.

Maandag 9:00 - 17:00 uur 

Dinsdag 9:00 - 17:00 uur

Woensdag 9:00 - 18:00 uur

Donderdag 9:00 - 17:00 uur

Vrijdag 9:00 - 18:00 uur

Samenwerking specialisten

Er wordt nauw samengewerkt met de betreffende specialisten van de polikliniek dermatologie en chirurgie/mammapoli in de ziekenhuizen

Kwaliteit

Praktijk huidtherapie is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en geregistreerd in het kwaliteitsregister paramedici (zie foto). Leden van de NVH zijn HBO gediplomeerde huidtherapeuten. De titel huidtherapeut is een beschermde titel, vastgelegd in de Wet BIG (artikel 34). In deze wet zijn regels vastgelegd voor de zorgverlening en beoogt kwaliteitsbevordering van de beroepsuitoefening en patiënten bescherming. De deskundigheid omvat het op verwijzen van een arts of specialist behandelen van een breed scala aan huidaandoeningen.

Zorgverzekeringen

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeringen.

Bereikbaarheid

I.v.m. werkzaamheden ben ik niet altijd in de gelegenheid de telefoon op te nemen. Ik zal u altijd z.s.m. terug bellen wanneer u uw naam en telefoonnummer inspreekt op mijn voicemail. Ook ben ik via de mail goed bereikbaar.

Nieuws

Vergoedingen 2019

Hieronder zijn enkele links zodat u kunt opzoeken.. »

Vergoedingen 2019

vacature huidtherapeut

 Huidtherapeut gezocht voor waarneming tijdens afwezigheid. Bij interesse kunt.. »

vacature huidtherapeut

Zelfmanagement bij lymfoedeem

Zelfmanagement bij lymfoedeem
Tijdens deze bijeenkomst wordt u aangeleerd hoe u.. »

Zelfmanagement bij lymfoedeem

informatie ochtend problemen na borstkanker

informatie ochtend problemen na borstkanker
 Tijdens deze bijeenkomst wordt aandacht besteed aan problemen.. »

informatie ochtend problemen na borstkanker

Last van hooikoorts?

Last van hooikoorts?
Door het aanleggen van de tape op de.. »

Last van hooikoorts?

Huidtherapie Stadskanaal

Huidtherapie Stadskanaal