top of page
Acupuncture Session

Littekenmassage

Door middel van littekenmassage kunnen klachten die tot stand zijn gekomen door littekens worden opgeheven. Tevens kan het pijn, het trekkerige gevoel, roodheid, verdikking en jeuk verminderen.

 

Siliconen
Siliconen worden ingezet bij verdikte littekens. Het doel is littekens te verzachten, verdikkingen op te heven en de huid gladder te maken. Het is te verkrijgen in een gel en pleisters.

 

Informeer bij uw zorgverzekering of uw in aanmerking komt voor een vergoeding voor littekentherapie. Dit hangt namelijk af van het soort litteken en uw verzekering. 

_MG_5742.JPG

Microdermbrasie

Microdermabrasie is een behandeling die de huidstructuur verbetert. Met een diamantkop wordt de bovenste huidlaag bestaande uit dode en oude huidcellen verwijdert. De huid die daaronder tevoorschijn komt is zacht, glad en gezond. Daarnaast stimuleert een gecontroleerd vacuümsysteem de productie van collageen, waardoor de huid van binnenuit steviger wordt en zich makkelijker zal herstellen.​​​​​​​​​​​

Lymftaping

Lymftaping kan worden ingezet om littekens soepeler te maken.

 

 

53819627_10156308694832725_4651922199769
_MG_5756.JPG

Camouflagetherapie

Met camouflagetherapie wordt de vlek minder opvallend gemaakt. De huidtherapeut leert u aan hoe u de medische camouflage op de juiste manier moet aanbrengen en eraf halen. De producten kunnen met een speciaal middel niet afgeven en zijn waterbestendig.

Drukkleding 

Drukkleding kan worden aangemeten om littekens vlakker te maken.

WhatsApp Image 2019-06-04 at 18.04.43.19
bottom of page