Naast de standaard acnebehandeling en de behandeling met peelingen zoals glycolzuur/salicylzuur kunt u nu ook kiezen voor de acnebehandeling totaal. Voor deze behandeling kunt u kiezen als u net iets meer verzorging nodig heeft. Zo kan u de huid door middel van een masker extra laten reinigen, hydrateren en verzorgen. Deze behandeling is ideaal voor in de zomerperiode en voor als u naast de standaard acne behandeling ook iets aan anti aging wilt laten doen of uzelf gewoon extra ontspanning gunt. Laat het van te voren weten als u voor deze behandeling kiest omdat er meer tijd ingepland zal worden. 

Als u in de maand juni een afspraak maakt krijgt u een introductiekorting. De behandeling kost dan 52,50 euro i.p.v. 60 euro.

Wist u dat u in de praktijk uw haren kan laten weglaseren? De LightSheer diodelaser die in de praktijk wordt gebruikt is een laser die zich selectief op de pigment van de haren richt. De laser verwarmt het haartje en vernietigt de haarwortel. Deze methode is het meest effectief. Terwijl bij IPL hergroei mogelijk is en er veel meer behandelingen nodig zijn kunt u met deze behandeling een definitieve uitschakeling van de haarwortel verwachten.
Bekijk hier of u in aanmerking komt voor een vergoeding:
https://www.independer.nl/zorgverzekering/vergoedingen/laserepilatie.aspx

Ons lycogel camouflage assortiment is uitgebreid met de breathable balm (spf15) en de breathable tint (spf30). Bescherm en vitaliseer uw huid met deze transparante balm, vol heilzame ingrediënten. Breathable Balm is ontwikkeld voor degenen die de voordelen van ons revolutionaire LYCO-Complex willen benutten, zonder de dekkende werking. Ook fijn om onder de overige lycogel producten aan te brengen. 

De breathable tint is toegevoegd aan het assortiment voor een lichte dekking.

Net als ons lichaam heeft onze huid zuurstof, hydratatie en voedingsstoffen nodig om in vorm te blijven. Daarom bevatten de producten van Lycogel het revolutionaire LYCO-Complex; een zorgvuldig samengestelde combinatie van 12 actieve ingrediënten die de huid voorziet van zuurstof, hydratatie en voedingsstoffen.

Voordelen lycogel:

 • Beschermt de levensduur van huidstamcellen

 • Bevordert de tolerantie van de overgevoelige huid

 • Bevordert huidherstel

 • Gaat huidveroudering tegen

 • Voorkomt de vorming van extreem littekenweefsel

 • Bevordert collageenproductie

 • Boordevol antioxidanten

 • Vermindert transepidermaal vochtverlies (TEWL)

 • Versterkt het natuurlijke beschermingssysteem van de huid

 • Beschermt de eigenschappen van de huidbarrière

 • Stimuleert de celvernieuwing

 • Stimuleert de aanmaak van collageen en elastine

 • Verzacht de huid

 • Ondersteunt het herstellend vermogen van de huid

 • Minimaliseert fijne lijntjes

 • Antibacterieel

 • SPF 30


Wist u dat lycogel producten vergoed kunnen worden onder camouflagemiddelen?
Bekijk hier of u in aanmerking komt voor een vergoeding:
https://www.independer.nl/…/vergoed…/camouflagetherapie.aspx

U kunt er voor kiezen om naast behandeling in de praktijk, de huid thuis te gaan behandelen voor extra resultaat.
De zeer fijne naaldjes die de huid “gecontroleerd verwonden” zonder de opperhuid te beschadigen stimuleren in de diepere huidlagen de aanmaak van collageen & elastine en stabiliseert de melanine productie. Collageen is het lichaamseigen eiwit dat verantwoordelijk is voor de stevigheid en elasticiteit van de huid. Melanine is verantwoordelijk voor de pigmentatie van onze huid.
Bekijk hier of u in aanmerking komt voor een vergoeding als u last heeft van acne, acnelittekens of pigment:
https://www.independer.nl/zorgverzekering/vergoedingen/acnetherapie.aspx


https://www.menzis.nl/vergoedingen/v/vaat-en-of-pigmentbehandeling

U kunt in de zomer ook pigment ~ melasma behandelen met een thuisbehandeling. U hoeft alleen maar een creme aan te brengen en is het gunstigste geval is behandeling in de praktijk niet eens meer nodig! Prijzen voor het product liggen tussen de 25 en 40 euro. 


https://www.menzis.nl/vergoedingen/v/vaat-en-of-pigmentbehandeling

De praktijk verkoopt enkele super fijne huidverbeterende producten. Hieronder een toelichting van 2 toppers:

Retinol crème

De ingekapselde Retinol 0,5% herstelt het evenwicht tussen de aanmaak en afbraak van collageen en bevordert de aanmaak van hyaluronzuur, waardoor de hydratatie verbetert en de huid jonger gaat ogen. Retinylpalmitaat 0,5% vermindert lijntjes, rimpels en hyperpigmentatie en verbetert de elasticiteit en stevigheid van de huid.

Tevens ondersteunt Tocoferylacetaat (vitamine E) 0,5% het herstel van de huid, ook na zonverbranding, en heeft het sterke anti-oxidatieve en ontstekingsremmende eigenschappen.

Glycerine beschermt de huid tegen uitdroging, vermindert irritatie en ontstekingsreacties.

En dan bevat de crème ook nog Druivenpitolie wat de barrièrefunctie van de huid intact houdt en helpt een onzuivere huid en hyperpigmentatie te verminderen. Raapzaadolie is rijk aan onti-oxidanten en vetzuren. Calendula olie (Goudsbloem) helpt om vroegtijdige huidveroudering te voorkomen. Carnosine is een dipeptide met een krachtige anti-oxidatieve werking die het herstel van een beschadigde huid bevordert en tevens helpt huidveroudering te voorkomen. PerfectionPeptide P3 heeft een exfoliërende werking, de huid wordt er gladder, zachter en glanzender van.

Provitamine creme

Hydraterende, voedende en herstellende crème voor de normale tot droge huid. Deze Provitamine Crème met de vitamines C, B3 en E helpt het ontstaan van nieuwe rimpels en het verlies van elasticiteit te voorkomen en geeft de huid een egale teint. Door de unieke combinatie beschermende, kalmerende, verstevigende en vochtbindende stoffen in hoge concentraties zal de huid herstellen. Ook te gebruiken als ondersteunende behandeling van huidproblemen.

* Vitamine C (5%) stimuleert de aanmaak van collageen en verstevigt de huid, beperkt zonschade en helpt acne, pigmentvlekken en rosacea verminderen.

* Vitamine B3 (Niacinamide 4%) kalmeert de huid en herstelt bovendien de barrièrefunctie. De antioxidatieve werking helpt de tekenen van huidveroudering verminderen.

* De toegevoegde antioxidant vitamine E (Tocopherol 0,2%) versterkt de werking van vitamine C en andersom.

© 2018 by Huidtherapie Noord

 • LinkedIn Social Icon
 • White Facebook Icon