Maak een afspraak voor Stadskanaal, Assen of Groningen

Rosacea behandeling

Een rosacea behandeling heeft als doel ontstekingen te voorkomen en te verminderen. Dit is de zuiverende behandeling die de vaatwand versterkt.

Er kan een dieet worden aangeraden en rode vaatjes kunnen worden gecoaguleerd. Dit betekent dat er met een naaldje stroom wordt gegeven, de bloedeiwitten samenklonteren en de bloedtoevoer wordt stopgezet.

Camouflage

Met camouflageproducten die geschikt zijn voor de rosacea huid kan de aandoening minder zichtbaar worden gemaakt. De huidtherapeut leert u aan hoe u de medische camouflage op de juiste manier moet aanbrengen en eraf halen. De producten zijn veegvast en waterbestendig. Lycogel wordt bij voorkeur aangeraden bij de onzuivere huid omdat deze huidverbeterend is, de huid niet afsluit en beschermend is.

Huidverzorging

Naast de rosacea behandeling is het noodzakelijk dat u thuis ook uw huid goed verzorgd. U krijgt tips mee om uw huid te verzorgen en een persoonlijk advies voor huidverzorgingsproducten. 

Voedingsadviezen

Voeding kan veel invloed hebben op de huid. Daarom kunnen er voedingsadviezen worden gegeven. Het kan de huid aanzienlijk opknappen en in sommige gevallen kan de huidaandoening zelfs verdwijnen. Deze adviezen horen bij de behandeling.

Behandeling van Rosacea in Stadskanaal, Assen en Groningen

Rosacea is een vervelende aandoening dat voorkomt op het gelaat en kan schaamte met zich kan meebrengen. Het wordt gekenmerkt door puistjes, mee-eters, roodheid en soms laat het littekens achter. Deze aandoening kan goed worden behandeld en met razendsnel resultaat. Er zal met u gewerkt worden het hormonale disbalans te herstellen.

Er zijn verschillende behandelmethoden. De huid wordt niet alleen van buiten behandeld maar ook de oorzaak wordt aangepakt. Om deze reden is het niet altijd nodig om fysiek naar de praktijk te komen. Ook op afstand kan er rosacea worden behandeld door enkele huidvriendelijke producten en adviezen.

© 2018 by Huidtherapie Noord

  • LinkedIn Social Icon
  • White Facebook Icon