top of page

Rosacea behandeling

Een rosacea behandeling heeft als doel ontstekingen te voorkomen en te verminderen. Dit is de zuiverende behandeling die de vaatwand versterkt.

Er kan een dieet worden aangeraden en rode vaatjes kunnen worden gecoaguleerd. Dit betekent dat er met een naaldje stroom wordt gegeven, de bloedeiwitten samenklonteren en de bloedtoevoer wordt stopgezet.

WhatsApp Image 2019-06-04 at 18.04.42.jp

Camouflage

Met camouflageproducten die geschikt zijn voor de rosacea huid kan de aandoening minder zichtbaar worden gemaakt. De huidtherapeut leert u aan hoe u de medische camouflage op de juiste manier moet aanbrengen en eraf halen. De producten zijn veegvast en waterbestendig. Lycogel wordt bij voorkeur aangeraden bij de onzuivere huid omdat deze huidverbeterend is, de huid niet afsluit en beschermend is.

camouflage

Huidverzorging

Naast de rosacea behandeling is het noodzakelijk dat u thuis ook uw huid goed verzorgd. U krijgt tips mee om uw huid te verzorgen en een persoonlijk advies voor huidverzorgingsproducten. 

81LZuW7I+DL._SL1500_.jpg

Voedingsadviezen

Voeding kan veel invloed hebben op de huid. Daarom kunnen er voedingsadviezen worden gegeven. Het kan de huid aanzienlijk opknappen en in sommige gevallen kan de huidaandoening zelfs verdwijnen. Deze adviezen horen bij de behandeling. Het is mogelijk om een pakket ayurvedisch voedingsadvies of een ontlastingsonderzoek en/of voedingsintolerantie onderzoek te laten uitvoeren en naar aanleiding van de uitkomsten dit te behandelen zodat je ook van binnenuit de oorzaak aanpakt.

Het Ayurvedisch voedingspakket bestaat uit een detox, voorbeeldmenu's, voedingsadviezen en informatie om de gezondheid te verbeteren.  

Voor meer informatie klik op de buttons hieronder.  

Image by Brooke Lark

Behandeling van Rosacea in Stadskanaal en Groningen

Rosacea is een vervelende aandoening dat voorkomt op het gelaat en kan schaamte met zich kan meebrengen. Het wordt gekenmerkt door puistjes, mee-eters, roodheid en soms laat het littekens achter. Deze aandoening kan goed worden behandeld en met razendsnel resultaat. Er zal met u gewerkt worden het hormonale disbalans te herstellen.

Er zijn verschillende behandelmethoden. De huid wordt niet alleen van buiten behandeld maar ook de oorzaak wordt aangepakt.

bottom of page